Selecteer een pagina

BIO

Naam: Robbert Kemperman
Geboren: 24 juni 1990, Nijmegen
Debuut Oranje: 28-04-2008
Positie: Middenvelder
Club: Kampong
Rugnummer: 14
Interlands: 156
Doelpunten:35

Palmares

Olympische Spelen

2012 Zilver, London

Wereldkampioenschap

2010 Brons, Bombay
2014 Zilver, Den Haag

Europees kampioenschap
2009 Brons, Amstelveen
2011 Zilver, Mönchengladbach
2013 Brons, Boom
2015 Goud, Londen

Champions Trophy
2009 vierde, Melbourne
2010 Brons, Mönchengladbach
2012 Zilver, Melbourne
2014 vijfde, Bhubaneswar

Hockey World League

2014 Goud, New Delhi

FIH talent in 2009/2010 en 2010/2011
Beste speler van het Europees Kampioenschap 2013
Beste speler van de Hockey World League 2014

Voor interviews, clinics, events, presentaties en overige verzoeken kunt u contact opnemen met marlies@playersunited.com