Selecteer een pagina

Bio

Naam:
Geboren:
Debuut Oranje:
Positie:
Club:
Rugnummer:
Interlands:
Doelpunten:
Robbert Kemperman
24 juni 1990, Nijmegen
28-04-2008
Middenvelder
Kampong
14
182
42

Palmares

Olympische Spelen

2012 Zilver, London
2016 Rio de Janeiro

Wereldkampioenschap

2010 Brons, Bombay
2014 Zilver, Den Haag

Europees kampioenschap
2009 Brons, Amstelveen
2011 Zilver, Mönchengladbach
2013 Brons, Boom
2015 Goud, Londen
2017, Goud, Amstelveen

Champions Trophy
2009 vierde, Melbourne
2010 Brons, Mönchengladbach
2012 Zilver, Melbourne
2014 vijfde, Bhubaneswar                                    2018 Brons, Breda

 

Kampong Hockey
2016 Goud Euro Hockey League
2017 Landskampioen Hoofdklasse
2018 Landskampioen Hoofdklasse

Hockey World League

2014 Goud, New Delhi
2017 Goud, London

FIH talent in 2009/2010 en 2010/2011
Beste speler van het Europees Kampioenschap 2013
Beste speler van de Hockey World League 2014

Voor interviews, clinics, events, presentaties en overige verzoeken kunt u contact opnemen met marlies@playersunited.com