BIO

Name:
Born:
Debut Oranje:
Position:
Club:
Number:
Caps:
Goals:
Robbert Kemperman
24 June 1990, Nijmegen
28-04-2008
Midfield
Kampong
14
228
52
 

Palmares

Olympic Games
2012 Zilver, London
2016 Rio de Janeiro                                  2021 Tokyo (quarter finals)

World Championship
2010 Bronze, Bombay
2014 Silver, Den Haag                 
2018 Silver, Bhubaneswar

European Championship
2009 Bronze, Amstelveen
2011 Silver, Mönchengladbach
2013 Bronze, Boom
2015 Gold, Londen
2017 Gold, Amstelveen                            2021 Gold, Amstelveen

Champions Trophy
2009 vierde, Melbourne
2010 Brons, Mönchengladbach
2012 Zilver, Melbourne
2014 vijfde, Bhubaneswar                                2018 Brons, Breda

Kampong Hockey
2016 Goud Euro Hockey League
2017 Landskampioen Hoofdklasse
2018 Landskampioen Hoofdklasse                          2019 Silver Hoofdklasse                                            2021 Silver Hoofdklasse

Hockey World League
2014 Goud, New Delhi
2017 Goud, London

FIH talent in 2009/2010 and 2010/2011
Best player European Championship 2013
Best player Hockey World League 2014

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.

Contact